Træning - til hvem og hvorfor? ”Træning for Alle” er et ryg- og træningscenter, der henvender sig til alle, som enten vil motionere eller har behov for genoptræning. Her kan du i en behagelig atmosfære være god ved dig selv og din krop. Med kompetent personale lige ved hånden og topmoderne udstyr er du sikret maksimalt udbytte og høj sikkerhed. Motion Motion for velværets skyld er dejligt. Vi tilpasser dit program efter dine ønsker og behov.                                 Læs mere om holdtræning.  Genoptræning Vi kan hjælpe med et personligt genoptræningsprogram, der sikrer dig maksimalt udbytte af træningen. Vi har tilsynstider, hvor du som medlem kan få gratis hjælp af personalet. Læs mere om hvordan du kommer rigtigt i gang. Du er noget særligt Derfor udarbejder vi skræddersyede træningsprogrammer, som er tilpasset din form og dit generelle helbred. Styrketræningsmaskinerne efterligner og tilpasser modstanden til musklens naturlige bevægebane; dette giver maksimal trænings-effekt og minimal ømhed. Al begyndelse kan være svær, derfor tilbyder vi tilsyn på flere tider i ugen.                             Læs mere om:
Medlemsvilkår Åbningstider og priser Holdtræning Forsiden Vestre Boulevard 24 Træning for Alle Kiropraktisk Klinik Fysioterapi Klinik Chokbølgebehandling Massage Zoneterapi Sundhedsordning Krop Shop Kontakt Åbningstider og priser
Vestre Boulevard 24 - 9600 Aars - 98 62 22 22 - post@vb24.dk
Sundhedscentret, hvor et enestående tværfagligt samarbejde sikrer dig den bedste behandling.
Sundhed er bedst, når den varer ved Klinik & Træning
Følg “Træning for Alle” på Facebook    - bliv opdateret på tilbud og events
Nyheder & information Træn for 149,-/måned! gratis oprettelse - ingen binding. ________________ Vi tilbyder akupunktur i forbindelse med fysioterapi.
Træning for Alle