Vestre Boulevard 24 - et center for velvære og sundhed, forebyggelse og helbredelse.                Vi tror på sammenhænge og helhed i helbredet. Vi har her i huset samlet: Træningscenter Kiropraktisk klinik Fysioterapi Massage Zoneterapi I klinikkerne undersøger, behandler, vejleder og rådgiver vi patienter med problemer i led, muskler og bevægeapparatet i øvrigt. I behandlingen fokuserer vi meget på forebyggelse og årsagssammenhænge. Dette er forhåbentligt med til at forhindre tilbagefald. Vores fælles mål er at du med din krop er i god balance. Du kan frit, uden henvisning, kontakte alle behandlere. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Vestre Boulevard 24.
Forsiden Vestre Boulevard 24 Træning for Alle Kiropraktisk Klinik Fysioterapi Klinik Chokbølgebehandling Massage Zoneterapi Sundhedsordning Krop Shop Kontakt Åbningstider og priser
Vestre Boulevard 24 - 9600 Aars - 98 62 22 22 - post@vb24.dk
Sundhedscentret, hvor et enestående tværfagligt samarbejde sikrer dig den bedste behandling.
Sundhed er bedst, når den varer ved Klinik & Træning
Følg “Træning for Alle” på Facebook    - bliv opdateret på tilbud og events
Nyheder & information Træn for 149,-/måned! gratis oprettelse - ingen binding. ________________ Vi tilbyder akupunktur i forbindelse med fysioterapi.
Vestre Boulevard 24